MX World

31/05/2019 14:15 - geplaatst door Stingray

Wij zagen het, maar pas nadat men het bij KTM hadden gezien: het talent 'out of the blue' van Tom Vialle. Wat de Fransman tot nog toe liet zien was eigenlijk een openbaring. en dat gaan ze bij KTM niet los laten om in de opvolging te voorzien van Prado en co. Daarom hebben ze Vialle een verlenging van twee jaar aangeboden. Hij zal minstens tot eind 2021 op een Red Bull KTM blijven rijden.

Vialle, 18 jaar,  stond in zijn maiden-seizoen al een keer op het podium (Matterley Basin), finishte drie keer in de top drie op veertien deelnames en mikt op plaats vijf in de WK-stand. Sterkste wapen: starten, want drie keer op kop er uit gekomen. 

 

Tom Vialle: “Ik kan niet beter leren op dit niveau dan in hetbeste team. Ik heb al zoveel mee gekregen in enkele maanden. Het is leuk om iedere week te kunnen racen met Joël, Dirk, Valentina, Harri, Quentin en iedereen die aan het team bij draagt. Dank U wel KTM!"

Credtis: Grieje mxpics