MX World

07/06/2019 17:40 - geplaatst door Stingray

Ondanks het feit dat het niet zo wil lukken in de nationals blijft men bij KTM North America rotsvast geloven in Marvin Musquin. Zo werd vandaag bekend gemaakt dat het contract van  Marvin  ook in 2020 en 2012 zal verder lopen.

We herinneren ons nog de coup van KTM toen ze Musquin halfweg het seizoen 2009 weg kaapten bij Honda. Volgens mij debuteerde Musquin op KYM in Lommel. Dat jaar werd hij wereldkampioen MX2 en breidde daar in 2010 een vervolg aan. Daarna trok Musquin de plas over om met succes zowel in de SX als in de nationals te schitteren. Marvin won niet alleen de 250 SX titel maar veroverde ondertussen ook 8 overwinningen in de 450 SX en 7 in de nationals. Hij eindigde trouwens nooit buiten de top drie. Vandaar dat ze bij KTM dit goudhaantje  nog liever bij zich houden.

Credits: Rich Sheperd.