MX World

09/06/2019 17:36 - geplaatst door Stingray

Als Brad Anderson ook de 2T-titel wil veroveren, dan zal dat hutje bij putje gebeuren. zondag won Anderson wel de slotreeks voort zijn landgenoot Todd Kellet en Andero Lusbo. Kellett won zijn eerste EMX2T GP, maar omdat  Mike Kras ook vandaag niet verder kwam dan een vierde plaats zit 'Ando' iets vaster in het leiderszadel. Met 8 punten boni naar Letland trekken blijft een heikele situatie. We mogen wel hopen dat er in Kegums wel meer rijders aan de start staan. anders is dit EK meteen failliet. Of er moeten 3.000 kilometer trips geschrapt worden voor overwegend oudere of amateur rijders. Eerlijk laat een amateurfederatie dit Europees regelen en blijf bij de EMX125 en EMX250 mét jeugd. Een GP heeft geen opvulling nodig met vijf (WK Dames) in de aanbieding. 

Credits: mxgp.com