MX World

02/07/2019 09:02 - geplaatst door Stingray

De inschrijvingen voor support klassen (250cc, 500cc en zijspannen), voorzien op 31 augustus en 1 september in Gooik, voor rniet BMB vergunninghouders zijn geopend. Rijders met VLM en een MCLB vergunning kunnen deelnemen mits het bekomen van een afvaardiging van hun respectievelijke federatie. De support klassen zijn ook toegankelijk voor buitenlandse rijders in het bezit van een FIM, FIM Europe, internationale of nationale vergunning met starttoelating. Tenslotte kan er ook met een dagvergunning (vergunning 1 manifestatie) worden gereden.
De dagvergunningen (vergunningen 1 manifestatie) kunnen vooraf worden aangevraagd via de toepassing My FMB-BMB te installeren op een windows PC/laptop via volgende link: http://fmb-bmb.magelan.be/ (aparte procedure voor apple gebruikers).
Opgelet de organisatie heeft de mogelijkheid de inschrijvingen vervroegd af te sluiten in geval er zich te veel rijders aanmelden. De inschrijving is slechts volledig na het indienen van het elektronisch inschrijvingsformulier en de betaling van het inschrijvingsgeld aan AMC De Toekomst Dworp (de betaalgegevens staan op het formulier vermeld).
Inschrijvingen en wedstrijdinfo: https://fmb-bmb.be/nl/mx_event/side-car-world-championship-0