MX World

02/08/2019 15:31 - geplaatst door Stingray

Voor de tweee maal in drie weken slaat VMCF zijn tenten op in Warsage. De hoofdmoot wordt daar gevormd door de tweede proef voor het IMBA EK voor Dames. Na de eerste wedstrijd in het Verenigd Koninkrijk wordt de stand aangevoerd door de Britse Chelsea Gowland. Titelverdedigster Brenda Wagemans staat tweede voor de Nederlandse Britt Jans-Beken. Nog in de top tien: Britt Van Muylem en AmberEverts op zeven en acht.

Lees verder onder Thor.

Warsage was een sportief succes, maar het rennerspark werd als een stort achter gelaten. VMCF deed eenpublieke oproep naar diegenen die dit veroorzaakten. Wij sluiten ons daar bij aan: al te vaak leggen we de fout bij een ander, terwijl we soms vergeten in eigen boezem te kijken. Hopelijk trekken de VMCF-piloten/toeshcowuers die er voor verantwoordleijk waren hun lessen.

De actualiteit dan: het weekend van 3 en 4 augustus is VMMCF op nieuw te gast in Warsage. Het rennerspark is toegankelijk vanaf vrijdag 13.00 u, de tent is open vanaf 18.00u. Belangrijk om weten: Het is niet mogelijk om toe te komen tussen 22u ’s avonds en 7u ‘s morgens. Op zaterdag komt de jeugd aan bod. Voor de jeugd wordt een 3de reeks voorzien nl een American Race. Ook de vrijetijdsreeksen rijden op zaterdag met een finale. Er zijn vrije trainingen van 15.30 u tot 18.00u.

Van 18.30 tot 19.00 u zal er training zijn voor de IMBA Dames.

Op zaterdagavond, live music met orkest “The Last Row”. De tent zal sluiten omstreeks 01.00u.
Zaterdag en zondag kan je ontbijten vanaf 07.30 (2 lapjes spek, 2 eieren, brood, stroop en een tas koffie voor 5,40€ - 3 jetons). Op deze dagen zijn er ook hot-dogs te verkrijgen.
Zondag komen alle categorieën aan bod met uitzondering van de jeugd en de vrijetijdsrijders.
Er is proef voor categorie 1, 2, 4 en 5.