MX World

03/08/2019 19:56 - geplaatst door Stingray

In principe wordt Mattia Guadagnini morgen geen Europees kampioen 125 cc. Maar met zijn reekszege in Lommel en de pas derde plaats van Tom Guyon loopt  de voorsprong van de Junior wereldkampioen op tot 18 punten. De Italiaan domineerde van start tot finish. Joël Rizzi schitterde even maar werd dan terug gefloten naar af door Simon Längenfelder. Tom Guyon die niet mee was passeerde vrij vroeg Liam Everts en even later ook Mike Gwerder en schoof door naar drie. Waarmee hij zijn kansen min of meer intact houdt. Prima opmars ook van de slecht gestartte Andrea Bonacorsi die uiteindelijk ook Gwerder nog tot de orde riep. Everts klokte af als zesde terwijl ook Marnicq Lagrou en Ilan Heirwegh de reeks mochten rijden en als 32ste en 39ste over de finish kwamen.