MX World

06/08/2019 08:41 - geplaatst door Stingray

Een GP-vrij weekeinde, maar ADAC en Maxxis kampioenschappen. Daar zullen de toppers die rijden wel zitten. Maar indeze vakantieperiode kan de hele agenda nog in een schermpje.

10 augustus: AMA - Unadilla National, New Berlin, New York.
10 augustus: KNMV - Vorden, club.
10 & 11 augustus: ADAC - Gaildorf.
10 & 11 augustus: JMS/VLM - Rijkevorsel.
10 & 11 augustus: VJMO/MCLB - Oostrozebeke.
11 augustus: VMCF - Koningshooikt.                                                                                                                                                                                                                                                            11 augustus: MC Lille.                                                                                                                                                                                                                                                                                         11 augustus: ACU - Maxxis, Foxhill.