MX World

08/08/2019 17:41 - geplaatst door Stingray

Het outdoorseizoen is aan haar tweede seizoenshelft begonnen waardoor het Supercross seizoen steeds dichterbij komt. Zuidbroek is de eerste grote Supercross van het seizoen en hiervoor kan nu ingeschreven worden op de website www.dutchsupercross.nl

Door de jaren heen heeft de Supercross een enorme groei doorgemaakt maar ook nu zitten ze niet stil. Het evenement zal niet alleen bestaan uit Supercross maar het wordt nu echt een feest. Een grote ontwikkeling is dat er buiten tegen de Eurohal aan een feesttent wordt geplaatst. Vanuit de Eurohal kun je hier zo naar binnen lopen en kan er genoten worden van live muziek.

Zoals ieder jaar komt er een ijzersterk internationaal deelnemersveld aan de start. Ook nu hebben de topteams uit de Duitse ADAC serie hun deelname aan het evenement toegezegd. Hierbij zitten ook een aantal snelle Amerikanen waardoor het dus een zeer spannende wedstrijd beloofd te worden.

Noteer deze datum alvast in uw agenda want dit evenement mag u niet missen: 1,2 en 3 november.

DE LINK voor alle info.