MX World

09/08/2019 13:06 - geplaatst door Stingray

In het najaar organiseert de Vlaamse Trainersschool een nieuwe cursus INITIATOR MOTORCROSS.

De cursus bestaat uit een theoretsich en een praktisch gedeelte met vakken als EHBO, veiligheid en preventie, motorcrosstechniek, theorie en praktijk lesgeven, motoronderhoud, wetgeving, enz. De cursus loopt over acht zaterdagen vanaf 5 oktober 2019 tot eind november. De theorie wordt gegeven in Herentals, de praktijk op de Breugelheide inLille. Toelatingsvoorwaarden: minimum 3 jaar motorervaring aantonen, geboren in  2001 of vroeger, en slagen in een praktische toelatingsproef met de motor. Wie interesse heeft in deze cursus kan zich aanmelden op het volgende e-mail adres : info@vmbb.be , ten laatste op woensdag 11/09/2019 met naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer(s). De toelatingsproef vindt plaats op zaterdag 14/09/2019 om 13.00 uur op het crossterrein Breugelheide, Rooverstraat zonder nummerte 2275 Lille. De kosten bedragen 210 Euro. Meer info vind je op www.sport.vlaanderen, waar na het slagen in de toelatingsproef ook definitief kan ingeschreven worden.