MX World

11/08/2019 10:56 - geplaatst door Stingray

Het ging al een paar weken niet goed met Ken Roczen. Onverklaarbaar snel moe, beweerde hij. Maar in New Berlin was daar weinig van te merken. Roczen won de beide reeksen, telkens voor Marvin Musquin.  Eli Tomac, die pas zevende werd in de eerste reeks werd derde in de finale en beperkte zo het puntenverlies op Roczen en Musquin met respectievelijk 15 en 9 punten. Justin Barcia zagen we ook weer in beeld met de derde plaats in de openingsmanche. Ook twee van de drie MXoN-rijders tonden zich. Zach Osborne werd derde algemeen en Jason Anderson vijfde.

Verder lezen onder Thor, met videoclips.

Met nog twee proeven te gaan leidt Tomac eigenlijk best comfortabel met 40 punten voor op Musquin. Maar die voelt de hete adem inzijn nek van Roczen, die nadert tot op een punt.

Ook de derde geselecteerde voor de MXoN liet moois zien door vierde te worden achter Dylan Ferrandis, Adam Cianciarulo en Chase Sexton. Ferrandis die de reeksen deelde met Cianciarulo werd eindwinnaar. Deze laatste leidt met een boni van 28 punten op de Fransman, met Cooper als derde met nog een waterkans.

450 reeks 1

450 reeks 2

250 reeks 1

250 reeks 2