MX World

17/08/2019 17:25 - geplaatst door Stingray

Een: Jorge Prado nam kopstart, en bleef buiten bereik van iedereen. Ook de wedstrijd van Henri Jacobi vrliep vri rustig.

Twee: achter de drie koplopers, Daryan Sanayei zat er ook bij, werd daar achter werd een strijd op leven en dood gestreden. Er gebeurde vanalles, overal en tegelijkertijd, voornamelijk in de top tien. Per ronde gemiddeld twee, drie positiewijzigingen, en dat spelleke duurde tot op de streep. Kijk naar de uitslag: 9 rijders binnen de tien seconden. spreekt voor zich dus.

Thor!

Thomas Kjer Olsen was de beste in de achtervolging. Hij ging dooor tot de derde plaats, nadat Sanayei zijn lastigste obstakel was. Veel wijzigingen waren ook het gevolg van slippertjes. Geen grote, maar als ze op je lip zitten telt elk tiende van een seconde. Dat ondervonden Zach Pichon, Tom Vialle en Jago Geerts. Ieder van hen kon zich min of meer herstellen terwijl de door adrenaline en thuisvoordeel gedragen Nicola Lapuccie op het einde veld moest prijs geven. Voorwaar, als dit de prelude is voor morgen: hou uw bretellen al maar vast.

Hoe het verliep: klik HIER voor de lapchart en u zal het zelf zien. Maar de cijfers zeggen niet alles. De wijzigingen werden maar een keer per ronde gemeten, maar er waren er veel en veel meer.