MX World

18/08/2019 09:30 - geplaatst door Stingray

Budds Creek - Met enkel de finale op Ironman nog te gaan telt Eli Tomac precies 50 punten voorsprong op Marvin Musquin. Zelfs al zou die in theorie nog op gelijke hoogte kunnen komen dan overtreft Tomac nog ver het aantal reekszege's. In de 250 heeft Dylan Ferrandis nog een waterkans, maar de voorsprong van Adam Cianciarulo bedraagt wel 30 stuks.

Uitslagen en volledige videobeelden onder......

Musquin, credits KTM

Thor!

Tomac verzekerde zich van de titel met een dubbele reekszege. Jammer dat hij zich niet in Assen durft vertonen, wat ook het excuus moge zijn. Alle lof dus voor Jason Anderson die het voor de tweede plaats haalde op Musquin en zich opwerpt als kopman voor de MXoN. Voor de tweede plaats in de titelstrijd is er nog wel spel tussen Musquin en Ken Roczen, die vierde werd in Budds Creek. Vijf punten ophalen moet mogelijk zijn.

Een herboren Shane McElrath pakt in Budds zijn eerste zege's van het outdoor seizoen. Het kan natuurlijk ook wel zo zijn dat Cianciarulo nu andere prioriteiten kent, zoals de titel. Die komt binnen bereik al kon Adama en dan nog met de hulp van Justin Cooper, slechts twee punten uitlopen op Ferrandis.

Uitslag en stand 250: HIER.

Uitslag en stand 450: HIER.

Clip: 250, reeks 1.

Clip: 250, reeks 2.

Clip: 450 reeks 1.

Clip: 450, reeks 2.