MX World

18/08/2019 19:17 - geplaatst door Stingray

Bij Standing Construct zullen ze met gemengde gevoelens naar het Imola weekeinde terug blikken.  Glenn Coldenhoff won de GP maar de twee andere rijders zaten in de hoek van de klappen.

Thor!

Op fenomenale wijze won Glenn Coldenhoff de beide reeksen in Italië. Na de diepe dip - rugblessure - is dit een verschrikkelijke mooie opsteker voor Glenn en het team. Anderzijds is er een schaduwkant aan het weekend in Imola.

Max Anstie die gisteren nog heel sterk acteerde in de kwalificatie kreeg last van de longen. Bij zijn val in Lommel moet er wat gebeurd zijn zodat hij lucht pakte tussen longen en borstholte. Daar is een geleerd woord voor. Dat verergerde en Max moest naar het ziekenhuis. Daar zou vannacht het letsel nog verergerd zijn en zondagavond om 18.00 uur zou bijkomend onderzoek moeten uitwijzen of een operatie nodig was.

Zo mogelijk nog meer dan Coldenhoff was het gisteren Ivo Monticelli die stuntte. Hij werd derde in de kwalificatie, zijn beste resultaat ooit. In de start van de eerste reeks kwam Ivo ten val en raakte wellicht een betonnen rand langs de baan. Hij was zelfs enkele minuten bewusteloos. Monticelli werd op zijn beurt naar het ziekenhuis gebracht ter observatie.

Vreugde en ellende: zo vaak zo kort bij mekaar.

Maar toch: proficiat Glenn met je topvorm en beterschap aan Max en Ivo.

Ik ga proberen of Tim ons via de reply op de website op de hoogte houdt.