MX World

02/09/2019 09:43 - geplaatst door Stingray

Jens Van Meer trok meteen ten aanval en zag achter zich Jens Carlier weg vallen. Kenzo Buys bemande dan de tweede plaats, maar werd door Raket Bram Schoepen g epasseerd. Maar schoepen ging er vervolgens uit. Ondertussen bouwde Mike Vanderstraeten zijn reeks rustig op en na vijf ronden was Buys er aan voor de moete. Bram Valckx en Greg Smets sloten de top vijf af.

In de tweede reeks verging het Carlier weer zoals in de eerste reeks: mee met Van Meer, maar daarna toch snel gepakt. Vanderstraeten wipte in twee tijden over Enzo Aerden en Carlier naar de tweede plaats. Maar daar bleef het bij. Van Meer won met 5 seconden voorsprong. Greg Smets liet zich ook weer van zijn beste kant zien en werd derde

In de 500 cc werd Bram Valckx derde in de eindstand achter Van Meer en Vanderstraeten. De 250 cc was voor kampioen Smets voor Sven Scheynen en Enzo Aerden. Deze laatste telde evenvele punten als broer Brent.