MX World

09/09/2019 11:21 - geplaatst door Stingray

Wietse Brackman was heel sec in zijn commentar: "Twee keer tweede achter een te sterke Dewulf."

David Segers beaamde dit, maar reed zelf flink mee: " Ik nam kopstart in de eerste reeks en kon 5 ronden aan de leiding rijden voordat Dewulf langszij kwam. Twee ronden later kwam ook Brackman erover. Ik bleef de aansluiting houden en kwam zo als 3de over de finish. In de 2de reeks nam ik opnieuw kopstart maar ging iets te ver in de bocht waardoor Brackman binnendoor sneed en ik zo op plaats 2 terecht kwam. Dewulf kwam erover en ik moest de 2 koplopers laten rijden. Voor de 3de plaats had ik een mooi duel met Fors maar in het heetst van de strijd ging ik tegen de grond. Ik vertrok nog als 4de en kwam zo over de finish achter Fors."

Daar kan U de eindstand uit af leiden: Dewulf wint voor Brackman en Segers.

Foto: Brackman, by Petrouskov Haeck.