MX World

10/09/2019 18:16 - geplaatst door Stingray

Zondag 15 september wordt de voorlaatste wedstrijd om het Open Kempen Kampioenschap 2019 verreden. Na de spannende edities in Oirschot en Reusel is het deze keer weer de beurt aan MCC de Kempen uit Eersel om een editie te organiseren. Er kan weer in 16 verschillende klassen gestreden worden om het dag- en algemeen klassement. Alle rijders, jong en oud met een basis-, training- of startlicentie kunnen deelnemen.  Een daglicentie kan enkel aangevraagd worden op vertoon van een (buitenlandse) licentie.
Graag zien we jullie op zondag 15 September aan de start op Circuit de Ketelberg in Eersel.
Enkel als je nog niet eerder hebt deelgenomen aan een van de eerdere vier wedstrijden in Reusel, Oirschot of Eersel dit jaar, dan vragen we om je vooraf aan te melden via de website van MCC de Kempen.
Voor de Quadklasse vragen we om voor iedere wedstrijd opnieuw online in te schrijven. Deze klasse gaat enkel door bij minimaal 5 voorinschrijvingen.
Inschrijven op de dag zelf is van 08.00 tot 09.00 uur waarna we direct met de trainingen beginnen. De wedstrijden zelf beginnen om 11.30 uur. Voor meer informatie en het reglement ga je naar www.mccdekempen.nl

Voor de tussenstand in het algemeen klassement raadpleeg deze link : https://speedhive.mylaps.com/Organizations/92325/Championships