MX World

11/10/2019 21:42 - geplaatst door Stingray

In de Verenigde staten loop parallel aan Europa ook een Red Bull KTM team. KTM North America schouwde zijn troepen voor het naderende SX-seizoen. De 450 SX-F fabrieksmotoren zullen bemand worden door Cooper Webb en Marvin Musquin. Zowel in de SX als de Nationals. Bijkomend werd bekend dat Musquin nog minstens twee jaar bi KTM blijft. Marvin herstelt thans nog van zijn knieblessure die hij opliep in de laatste national. Teammanager blijft ook volgend seizoen Ian Harrison.

Credits: KTM

Maar er is meer. Lees verder onder Thor.

 



Het officiële KTM 250 team gaat door het leven als Troy Lee Designs - Red Bull - KTM. Die komen met vier rijders op de proppen. Te beginnen met Brandon Hartraft die zijn eerste volle seizoen gaat rijden nadat hij zesde werd op de East Coast. Er wordt weer een Franse rijder ingevoerd: Brian Moreau (extra naam Strubhart) werd in 2017 Europees kampioen 125 cc. Derek Drake begint aan zijn zevende oranje seizoen samen met zijn maatje Pierce Brown. Tyler Keefe stuurt dit viertal aan.

Het derde team betreft Rocky Mountain ATV - MX - WPS - KTM. Michael Byrne stuurt Blake Baggett en Justin Bogle aan. Full status nu voor Bogle die dit seizoen invaller was.