MX World

23/10/2019 18:24 - geplaatst door Stingray

Wat een bewogen motorcross-seizoen was 2019 voor Glenn. Een enorme crash afgelopen winter met een lange revalidatie als gevolg maakte het begin van dit seizoen enorm zwaar. Maar uiteindelijk aan het einde van dit seizoen boekte hij zijn beste opeenvolgende reeks resultaten ooit met diverse podiums in de MXGP en zelfs twee maal de winst. Hij zette zelfs de kers op de taart door wederom zijn klasse met een 1-1 resultaat te winnen tijdens de Motocross of Nations én met TeamNL de winst in eigen land te kunnen vieren. Dat verdient een hele grote actie foto van Glenn prijkend op het affiche van de mooiste kampioenen-huldiging van het jaar!

We zijn met de MX After Season Party aangekomen bij de 10de editie. Een niet te missen feestje waarbij we alle kampioenen vanaf de 125cc beloften huldigen van de bonden FIM, IMBA, KMMV, BMB, VLM, MON, MCLB en tot slot de winnaars van de eerste Pitbike Masters.

Lees verder onder Thor.....

Het beloofd een geweldige avond te worden op vrijdag 8 november in club El Sombrero waarbij de gasten worden getrakteerd op de beste muziek, mooie huldigingen en een tweetal spectaculaire competities op het podium. Deuren open vanaf 20.00uur.

2 voor de prijs van 1 aan de bar voor de eerste 300 bezoekers!
Wat je zeker ook moet weten is dat wij voor de eerste 300 gasten een heel gaaf t-shirt hebben laten maken met daarop alle namen van de kampioenen 2019 van alle bonden. Als je dit shirt aan hebt krijg je tussen 20.00 en 21.00 uur 2 voor de prijs van 1 aan de bar! Happy Hour dus. Later op de avond is er wederom een happy hour voor dragers van het shirt. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat je bij de eerste 300 bezoeker zit!

Crossers houden wel van een uitdaging. Daarom hebben we een tweetal 'challenges' in petto welke op het podium worden uitgevoerd.

Living for the Friettent Challenge.
Net als in 2017 en 2018 nemen een 5-tal kandidaten het tegen elkaar op. De uitdaging is om als snelste 3 frikandellen speciaal op te eten. Thomas Rovers flikte het om al twee edities te winnen. Pakt hij de triple in 2019? Kun jij dat ook? meld je dan snel aan.

Living for the Biertent Challenge.
Nieuw en speciaal voor deze 10de MX After Season Party is er de Living for the Biertent Challenge. Hier is de opdracht om als snelste 1 pul bier op te drinken én binnen te houden. Ook dit word wederom hilarisch en super spannend! Word jij de eerste winnaar ever?