MX World

16/10/2019 07:58 - geplaatst door Stingray

MCLB/VJMO is op zoek achter vrwijcilligers enlanceren bijgevolg deze oproep: "Wens je dat onze sport verder blijft bestaan en wekelijks in goede banen geleid kan worden? Heb je een hart voor onze federaties? Wenst u mee te werken aan de verdere groei binnen de federaties VJMO-MCLB? Ook u bent welkom want zonder goede medewerkers geen goede werking van een federatie.
Wij zoeken voor volgend seizoen DRINGEND chauffeurs met rijbewijs C (CE) die zich van vrijdagavond of zaterdagmorgen tot zondagavond kunnen inzetten om het rollend materiaal ter plaatse te brengen en te onderhouden.
Wij hebben nood aan medewerkers voor verschillende functies om het geheel in goede banen te leiden. Zegt dit je iets? Iemand met een vlot schrijvende pen? Iemand die graag buitendienst voor zijn rekening neemt? Graag achter de schermen meewerkt?
Contacteer het secretariaat op: mclb.secretariaat@telenet.be of vjmo.secretariaat@skynet.be of telefonisch op 055/301464 of kom lang op de jurywagen en vraag naar Willy en/of Ronny.