MX World

21/10/2019 09:15 - geplaatst door Stingray

Zondag 27 oktober organiseert de RES Axel zijn jaarlijkse 2- en 3-uurswedstrijd op het RES-circuit. De voorbije jaren leek de belangstelling voor deze duurwedstrijd wat te tanen, maar de editie 2019 belooft weer een topper te worden.

Voor de korte race schreven 20 teams in. Daar is dus nog mogelijkheid om in de schrijven. Hier de entry-list.

Voor de 3-uurs cross zijn de startplaatsen uitverkocht. Je kan je wel opgeven als reserveteam, mocht er iemand af vallen. Ook HIER kan je de deelnemers bekijken. Opgelet, het zijn twee pagina's (licentiehouders en amateurs).

De wedstrijden starten om 10.00 uur (2-uurs) en om 13.30 uur (3-uurs). Onze favorieten? MC Mikkola (Boot, Walckiers, Triest) of het voorlopige tweemansduo van Concap (Tytgat, Van Meer). De ludieke tip? De MX Dames met Samina Vermaut, Selena Brummans en Britt-Jans Beken.