MX World

04/11/2019 19:29 - geplaatst door Stingray

We hadden zo al een galm opgevangen. Maar vandaag maakte Mark Boot bekend dat hij volgend jaar voor een nieuw team gaat rijden.

Zijn boodschap: "Na 9 jaar een deel uitgemaakt te hebben van het team MC MIKKOLA heb ik de stap gezet om vanaf seizoen 2020 een andere weg in te slaan. Ik wil in het bijzonder toch de familie Declercq bedanken voor alles wat ze voor mij gedaan hebben in die jaren. Mede dankzij hun ben ik gekomen waar nu sta. We gaan als vrienden uit elkaar en er valt zeker niets te verwijten naar hun toe. Ikzelf ben gewoon toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kan met trots zeggen dat ik volgend seizoen deel zal uitmaken van een nieuw team en ook de steun zal krijgen van Husqvarna België en Joramo Offroad. Bedankt voor het vertrouwen en zoals elk seizoen ga ik er voor de volle 100 procent voor.

Foto: FB Boot, by Huub Munsters.