MX World

05/11/2019 16:29 - geplaatst door Stingray

Cyril Genot kan probleemloos naar 2020 toe werken. Gisteren werd in de lokalen van Yamaha Zwitserland (Hostettler) in Sursee het iXS motorcross team voor gesteld. Een nieuw team denkt U? Bij lange niet, wel een andere verpakking, want voorheen ging het team door het motorcrossleven als STC Racing en leverde al kleppers af als TK Olsen en Henri Jacobi. Het team zal in 2020 aanzetten op Yamaha met in het WK MX2 met Petr Polak en Cyril Genot en Kevin Brumann.

Genot: "Het team heeft me een voorstel gedaan voor de GP van Lommel. Nadat de GP daar zo goed verlopen is was er natuurlijk nog meer interesse. Ik heb er veel zin in om met hun samen te werken! Ik blijf thuis wonen. De workshop zal gevestigd zijn onder Hamburg, meer bepaald in Hanstedt."

Er is nog een tweede mini-team STC Junior RAcing met Justin Trache (D), Leon Lalande (D) en de broertjes Carles en Joan David Rosell (E).