MX World

07/11/2019 20:04 - geplaatst door Stingray

Enkele dagen geleden polsten we bij Gebben & Van Venrooy omtrent hun plannen voor 2020. "Komt volgende week," beloofde woordvoerder Klaas. En hij voegde vandaag de daad bij het woord.  Het team uit Rogat maakt de switch naar Yamaha en zal door het seizoen gaan als Yamaha Supported MXGP Team. en dan de rijders: die gaan furore maken. Drie man sterk zijn ze met Alessandro Lupino, Thomas Covington & Calvin Vlaanderen!

Thor.Voor Lupino is het reeds het derde seizoen. De fijnstemmige Italiaan groeit jaar na jaar, al zat er vorig jaar een kink in de kabel toen hij onderuit werd gekegeld in Orlyonok. Ook Thomas Covington zal de MXGP gaan rijden. Hij zag afgelopen seizoen volledig de mist in gaan in de USA. Een teken aan de wand was dat we zijn papa in Assen zagen ontbijten met iemand die nogal wat invloed heeft in het GP-wereldje. Maar de grootste klapper is wellicht Calvin Vlaanderen. De Nederlandse Zuid-Afrikaan won enkele weken geleden met Nederland de MXoN, maar kreeg eerder de wacht aangezegd bij HRC.

Geloof me, dit is geen meelopers team, maar eentje dat mee gaat doen voor de prijzen.