MX World

01/01/2020 10:21 - geplaatst door Stingray

Vandaag, 1 januari 2020, zijn we weer - heel even - allemaal gelijk: niemand weet wat 2020 zal brengen. Het zou wat geven moesten we dat wel weten. We moeten over de toekomst niet flauw doen. Tijd is zo'n relatief begrip. Want na het feestgedruis van gisteravond, begint er vandaag weer een gewone dag. Nu ja, ook weer niet zo gewoon, want we gaan op bezoek bij familie of vrienden om te wensen/gewenst te worden. Of we krijgen bezoek. Geniet dus vandaag nog maar eens extra van de nieuwe decade.

Persoonlijk wenst MXWORLD.BE al zijn lezers en sympathisanten een goede gezondheid. Van daar uit moet je het dan zelf maar zien te klaren.

In motorcrossland is het stil. Teams zijn hun zaakjes op punt aan het stellen, in alle stilte. De meeste transfers zijn gekend. Ik ben er zeker van dat vanaf volgende week weer keihard zal gewerkt worden. We zullen heel snel over gaan tot het WK 2020. Per 1 maart 2020 zal iedereen klaar moeten zijn. Tel daar nog wat internationaal getinte voorjaarswedstrijden bij en U begrijpt dat het vanaf februari al menens is. Dat is dus over precies één maand.

Daarom: we wensen elke actieve piloot een seizoen op maat van zijn prestaties, en liefst blessurevrij. Organisaties, internationaal, nationaal of regionaal: het zijn moeilijke tijden, maar doe asjeblief onverdroten voort. Samen met die vele vrijwilligers......… Zonder jullie is er immers geen cross!

En onszelf? Dat we opnieuw een van de toonaangevende Vlaamse MX-sites mogen blijven en dat we Uw aandacht verdienen door echt nieuws te brengen.

2020? We zijn er aan begonnen. en nu nog tot een goed einde brengen.

Allons-y!