MX World

07/01/2020 09:51 - geplaatst door Stingray

Normaal vermelden we slechts sporadisch berichten over de Enduro. Maar bijvoorbeeld de Zesdaagse ligt ons om een of andere reden nauw aan het hart, en we hoorden van diverse crossers dat ze ooit wel eens een Zesdaagse willen rijden. Welnu, we zijn er vroeg bij en publiceren hier het bericht om kennis te maken met de editie 2020 én om eventueel stappen te ondernemen om mee te doen. Vooral omdat het relatief dicht bij huis is, in Italië.

Ales uiteraard onder Thor.

De 95ste editie van de Internationale Zesdaagse Enduro (ISDE) vindt plaats van 31 augustus tot 5 september 2020 in de omgeving van de Italiaanse stad Rivanazzano Terme. Een locatie in de provincie Alessandria (ongeveer 1000 km van Brussel). Er is een rechtstreekse Ryanair-vlucht van Charleroi naar Turijn. Volgens de FIM-reglementering, moeten de verschillende federaties in het begin van het jaar de voorlopige inschrijvingen indienen en een voorschot van 25% van het inschrijfgeld betalen.

Om de best mogelijke structuur op poten te kunnen zetten worden vergunninghouders die aan dit evenement in het Trophy-team, het Junior-team (jonger dan 23 jaar) of een Club team willen deelnemen, gevraagd hun kandidatuur vóór 15 januari 2020 in te dienen bij Philippe Rorive ( mail: phil.rorive@me.com - Gsm: 0032475850118) of Philippe Borguet (mail: borguet philippe@gmail.com - GSM: 0032496284045).

Er zal nadien worden gevraagd om een nog te bepalen voorschot te betalen ter bevestiging van de kandidatuur. Dit voorschot zal uiteraard worden terugbetaald in het geval dat de kandidatuur niet werd weerhouden of in geval van intrekking van de voorlopige inschrijving binnen de door de FIM opgelegde termijnen.
Zij die willen helpen bij het verlenen van de nodige assistentie, worden gevraagd ons eveneens per e-mail te contacteren.
De wedstrijd zal plaatsvinden tussen de Curone-vallei (Piemonte) in de provincie Alessandria en de Staffora-vallei (Lombardije) in de provincie Di Pavia. De paddock en het wedstrijdcentrum bevinden zich in Rivanazzano terme, een verlaten luchthaven op slechts 4 km van Voghera.