MX World

10/01/2020 13:29 - geplaatst door Stingray

Binnenskamers was er afgelopen seizoen wat te doen rond het Rockstar Energy Husqvarna MX2 fabrieksteam. Daar komen we niet meer op terug. Kay Hennekens is achter de schermen de man bij Husqvarna en Jacky Martens vormde een nieuw Honda team. Voor 2020 trekt de Husky armaada het WK MX2 in met de namen die daar ook vorig jaar al bij waren:  Thomas Kjer Olsen, Jed Beaton. Kay De Wolf zal het EMX250 rijden.

Binnen anderhalve maand start het WK 2020. Op het Spaanse Redsand MX Park wordt dit seizoen voorbereidt. Een seizoen op de FC 250 Husqvarna motoren. Het eerste formele optreden zal gebeuren op 9 maart op Hawkstone Park inGroot-Brittannië,waar drie weken later het WK op gang wordt getrokken in Matterley Basin.

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MX2 Team Manager Rasmus Jörgensen: “De voorbereidingen lopen goed.  Onze rijders hebben lang vrijaf gekregen na vorig seizoen. Fysiek werd de draad opgenoomen in november, het rijden begon pas in december, toen in België.  Na nieuwjaar resideren we op Redsand MX Park. We treffen binnen het team een geweldige sfeer. De mannen zitten boordevol energie en willen hard werken. We kijken echt uit naar een eerste treffen op Hawkstone Park."

Onder Thor een dikke galerij.......