MX World

12/01/2020 10:41 - geplaatst door Stingray

Na jaren van blessures op een rij schoot Ken Roczen gisteren - eindelijk - weer de hoofdvogel af in de Saint-Louis SX. Hij had al zijn kwalificatie reeks gewonnen terwijl de andere voor Adam Cianciarulo was. Zach Osborne toonde zich als leider in de SX450 finale, maar in de eerste ronde nam Rocazen over. Justin Barcia, de leider, ging ook snel naar de tweede plaats terwijl Osborne in de loop van de race veld moest ruimen voor Jason Anderson en de wel heel slecht gestarte Eli Tomac. Barcia blijft leider.

Dopingzondaar Christian Craig en AustinForkner wonnen de reeksen. Voor Dylan Ferrandis begon de finale dramatisch, hij kwam ten val in de eerste ronde samen met Michael Mosiman. Leider Forkner werd op de huid gezeten door een felle Jett Lawrence. Maar die jonge gast moest wel in binden toen Justin Cooper een verrassende Brandon Hartranft en Alex Martin op bedrijfstempereatuur kwamen. Met deze gang van zaken zit Cooper wat vaster in het zadel en wippen Forkner en Hartranft over Ferrandis naar twee en drie.

Uitslag SX450: HIER. Uitslag SX250: HIER. Video finale SX250: HIER