MX World

14/01/2020 14:13 - geplaatst door Stingray

We troffen van het weekeinde geen Daymond Martens aan in de uitslag van de CSS, editie Grayan. Vandaag is er duidelijkheid.

Martens is vroeg in de race ten val gekomen. Hij zegt daarover op zijn FB-pagina het volgende (vrije vertaling): "Hier wat nieuws over mijn val. Het bilan is zeer zwaar! Zondag ben ik onderzocht en op het eerste vielen de blessures nogal mee: een bloedstorting in de rug. Toen ik maandag thuis kwam kreeg ik plotseling een soort electrische schokken. Dus meteen naar het ziekenhuis. Daar zijn bijkomende onderzoeken verricht en het verdict luidde een breuk van de wervel L1. Ik moet nu minstens 6 weken een corset dragen. Daarmee valt mijn kans om in Le Touquet te schitteren weg."

Pfff.... we zijn al blij dat Martens er zonder blijvend letsel van af komt. Volledig herstel en spoedige beterschap Daymond.