MX World

22/01/2020 11:52 - geplaatst door Stingray

In België is  er tijdens het autosalon ruimte voorbehouden voor Motoren. Maar in Nederland hebben ze nog een heuse motorbeurs, die de naam echt waardig is: den MOTORbeurs Utrecht. Bereid je voor op een dag vól actie met stuntshows, testrijden, demonstraties, live motorbuilds en motorsport. Het wordt één grote happening waar jij zeker bij wilt zijn! Van 20 t/m 23 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lees verder onder Thor!

Motorliefhebbers kunnen hun hart ophalen op het grootste motorevent van Nederland. Er zijn 300 exposanten aanwezig en er is voor ieder wat wils! Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte motorfiets, inspiratie voor een motorreis of motorkleding en accessoires? Dan is een bezoek aan MOTORbeurs Utrecht een bezoek waard! Hier ruik, voel en ervaar je voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Naast al het nieuws zijn er rijenvol occasions en is het mogelijk accessoires te scoren; van uitlaten tot navigatiesystemen. Wat je ook nodig hebt: het is er allemaal!

Nieuw dit jaar! Electrocross
In samenwerking met Electrocross gaan we crossen. Het is fun, biedt een hoop actie en geeft een hoop adrenaline! In hal 12 wordt een uniek parcours aangelegd met dé perfecte tracks voor iedereen. Ga de uitdaging aan en ervaar het gevoel om op een elektrische crossmotor te zitten. Compleet milieuvriendelijk en zacht van geluid. Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen; het is mogelijk voor kinderen vanaf 6 jaar en het is supertof om te doen als volwassene.

Testparcours
Wil jij weten hoe jouw (nieuwe) favoriete motor voelt? Op MOTORbeurs Utrecht is het mogelijk om op de stands van exposanten proef te zitten op de nieuwste modellen en kun je een motor van alle kanten bekijken. Daarnaast kun je ‘m ook nog eens gelijk proberen op het 4.000 m2 testparcours. Super tof toch? 

KNMV motorparkeerplaats: oOok dit jaar kun je jouw motor weer veilig en gratis parkeren op de bewaakte KNMV motorparkeerplaats. Kom op de motor naar de MOTORbeurs Utrecht en parkeer je motor gratis en veilig bij de KNMV.

Profiteer als KNMV-lid van korting: ga naar Mijn KNMV en bestel jouw kaart online met korting of laat je (digitale) ledenpas bij de kassa zien. Tickets voor KNMV-leden zijn slechts 13 euro.

Warme voeten voor KNMV-leden: stap dit jaar op de motor met échte KNMV-sokken. Op vertoon van jouw (digitale) ledenpas ontvang je bij de motorparkeerplaats van de KNMV deze warme sokken!