MX World

24/01/2020 14:23 - geplaatst door Stingray

Ook de laatste hand wordt gelegd aan de voor bereidingen bij het Franse Bud Kawasaki Team. vier man sterk met onder meer Mitchell Harrison, Pierre Goupillon, de relatief onbekende Quent1n Prugnières en onze landgenote Amandine Verstappen.

Harrison, afkomstig uit Michigan, reed vorig jaar al enkele top tien plaatsen bij mekaar toen hij in april hier neer kwam strijken. Pierre Goupillon brak vorig jaar in mei zijn sleutelbeen, waardoor hij niet erg hoog uit kwam in de EMX250, al reed hij zich in de eerste twee wedstrijden in de kijker. Quentin Prugnierès is afkomstig van het exotische eiland Réunion. Met nauwelijks veertien jaar is hij weer zo'n Franse belofte, cadettenkampioen, wiens naam we hopelijk vaak in de mond moeten nemen.

Amandine Verstapen moet nu een trapje hoger kunnen zetten en dus op het podium staan. vorig jaar sloot ze aan bij de top drie. Een podium moet realistisch zijn.

Quelques photos aux desous de Thor!