MX World

31/01/2020 20:14 - geplaatst door Stingray

Ook dit jaar wordt de samenwerking tussen MCO Oirschot, MC de Wielewaal uit Reusel en MCC de Kempen uit Eersel weer voortgezet. Met als resultaat dat er weer op zes wedstrijddagen gestreden kan worden om het Open Kempen Kampioenschap 2020. De opzet is nagenoeg hetzelfde als in de vorig edities. 

Voor de kalender klik je op Thor!

Alle rijders, jong en oud met een basis- of wedstrijdlicentie kunnen deelnemen. Na iedere wedstrijd hebben we een dagklassement. Voor de jeugd zijn er bekers en voor de senioren waardevolle bonnen. Deze waardebonnen zijn wederom mogelijk gemaakt door Paez Racing en Action Motorsport. Direct na de laatst verreden wedstrijd van het seizoen zullen de totaalkampioenen van het “Open Kempen Kampioenschap 2020” gehuldigd worden.

Wedstrijddata Open Kempen Kampioenschap 2020
15 Maart Oirschot - Alle klassen aan de start
22 Maart Eersel
17 Mei Oirschot - Alle klassen aan de start
05 Juli Reusel
12 Juli Eersel
18 oktober Reusel - Alle klassen aan de start

Graag zien we je op zondag 15 maart aan de start van de eerste wedstrijd in Reusel bij MC de Wielewaal. Aanmelden is vanaf nu mogelijk via www.MCCdeKempen.nl .
Let op: we hebben een maximum aantal rijders per klasse/groep. Vol = Vol, schrijf dus tijdig in.
Aanmelden op de dag zelf is van 08.00 tot 09.00 uur. Start van de eerste manche is om 11.30 uur. Voor meer informatie en het raadplegen van het vernieuwde reglement, ga naar de website van een van de deelnemende verenigingen.
Tot ziens,
MC de Wielewaal – MCC de Kempen – MCO Oirschot