MX World

02/02/2020 11:27 - geplaatst door Stingray

Niet dat Roczen het zo slecht deed in het Ringcentral Coliseum in Oakland. Hij werd derde achter winnaar Tomac en Cooper Webb. Daardoor komt Tomac nu op drie punten van leider Tomac. Bitter moet zijn dat Roczen op kop vertrok voor Adam Cianciarulo, maar dat hij na halfkoers het initiatief uit handen moest geven. Oke, hij heroverde de leiding nadat Tomac van de bana ging. Tot Tomac nog eens toe sloeg en tot overmaat van ramp ook Webb in een close contact spurt nog naar twee reed. Hier de uitslag en de stand. en HIER de highlights

In de 250 ging de zege naar 'kamikaze' Dylan Ferrandis. Hij versloeg Austin Forkner en Justin Cooper en wordt de nieuwe leider. De enige die wat achter bleef was revelatie Brandon Hartranft, die pas achtste werd en voeling met de top drie verliest. Hier de uitslag en de stand. en HIER de highlights.

Overigens bood Oakland een schitterende baan.

Credits Monster Energy Kawaski.