MX World

02/02/2020 16:50 - geplaatst door Stingray

De MX2-race in Ottobiano kende al veel minder toppers dan die van vorig week. Smaakmaker Maxime Renaux, vorige week geklopt door de Yamaha factory rijders bewees zijn kracht. Hij versloeg Gianluca Facchetti en de kandidaat wereldkampioen Tom Vialle. Roan van de Moosdijk viel uit nadat hij toch een tijdje mee draaide voorin. Cyril Genot werd veertiende.

De MX1 werd  ingeluid met een fraaie start van Alessandro Lupino, die helemaal binnenkant kon draaien. Even verder nam Mitchell Evans over tot zijn grote broer Tim Gajser definitief overnam. Gasjer die niet echt weg kon rijden van Evans. Ivo Monticelli en Brian Bogers moesten inbinden tone de steke achtervolgers op tempo kwamen. Zo werd Arminas Jasikonis derde voor Henri Jacobi en Arnaud Tonus.

Renaux wordt de nieuwe leider in de MX2 en uiteraard blijft Gajser waar hi is in de MX1 en de Open klasse.

Alle uitslagen (en standen) kan U nalezen op deze link.