MX World

04/02/2020 09:31 - geplaatst door Stingray

Zondag heeft de eerste teamvoorstelling plaats gehad van het LJL MX Team te Aartrijke.  Onder wel zeer ruime belangstelling waar ook de burgemeester Annick Vermeulen  ons een riem onder het hart kwam steken en ook eventjes de micro ter hand nam. Daarna het team voorgesteld net als de sponsoren, en vervolgens werd er op het team geklonken. 

Lees er alles over onder Thor (+ mini galerij).

De drie piloten Ricardo Hout (Junioren 250 BMB), Alain Voermans (Nationalen 250 BMB) en drievoudig Belgisch Kampioen Mark Boot (Inters 250 BMB) werden op de rooster gelegd door gastpresentator Bart De Bock en konden hun ambities uitspreken.

Het programma betwist alle BMB wedstrijden , verder een aangepast VMCF programma en enkel wedstrijden MCLB om onze plaatselijk sponsor ter wille te komen , met ook enkele bij onze vrienden van RES Axel.

Alle info van het team kan je volgen op facebook : LJL-MXTeam .

Verder dankt het team volgende sponsors:

Megashop-Lochristi , Oude Metalen Sjongers - Werchter , Betonwerken Braems Steven - Assenede , All Clean Milieutechniek - Maldegem , GK Laswerken - Gent , Automobila Volvo Group , Belle Naturelle - Koekelare , Auto's en Fietsen Jens Ghesquiere - Koekelare , Vastgoed Sinnaeve -Koekelare , Vishandel Jens - Nieuwpoort , MX477 - Genk , Fuchs-Silkolene Oil Belgium , Depoco kunststoflaswerken/Aartrijke , Houthandel Reimerswaal/Rilland(NL) ,
Avista-Oil recyclage afvalolie - Ingelmunster , Husqvarna Belgie , Joramo Off Road -Puurs.