MX World

06/02/2020 19:41 - geplaatst door Stingray

Twee volle weken voor de start van het Belgisch outdoorseizoen mag de VLM/BMB openingswedstrijd in Lommel van een flinke pilotenbelangstelling genieten. Tot nog toe melden zich al 16 extra MX2-inters. Dat leidt volgens ons tot een keivol starthekken. De oproep naar de internationaal geori├źnteerde teams slaat aan. Zo komt bijvoorbeeld ook Nathan Renkens met zijn NR83 naar Lommel. Net als het Galvin Team, Creymert Racing met revelatie Haakon Osterhagen (2de SX Herning), GPR Racing met een handvol Zuid-Afrikanen en het Diga Junior Racing Team. Ook het nieuwbakken team van Belgisch kampioen Mark Boot zegde toe.

Enkele interessante dames komen ook naar Lommel. Amandine Verstappen (4de WMX 2019) zal zaterdag bij JMS rijden. Avrie Berrye en Britt-Jans Beken (podium IMBA) doen op zondag mee. 

De voorinschrijvingen bij de Inters MX1 lopen wat langzamer. Maar de regel is: vol = vol. U kan nog voorinschrijven via leon.van.gestel@telenet.be.

Credits: NR83.