MX World

09/02/2020 10:51 - geplaatst door Stingray

Op de redactievergadering van Motorgazet kreeg ik het motorcross jaaroverzicht mee. Fijn, want ik heb ze vanaf nummer een. En ik ben ook best trots dat ik na 34 jaar nog altijd wat voor het unieke 'Motorgazetteke' kan betekenen. Toen ik evenwel het jaarboek zondagmorgen uitpakte dacht ik dat Frank me beetgenomen had. Want het was het Motorgazet Jaaroverzicht 2019. Tot ik me na de obligate kop zwart goud realiseerde, dat we inderdaad nu pas aan 2020 beginnen...……… 

En de uitgever vroeg ons ook om - los van de reguliere wedstrijd - mee te spelen in de Motorgazet MEGAMX Cup. Ikzelf ben niet zo'n cijferaar, maar mijn madam heeft zich een halve dag de kop gebroken en het formulier verzendklaar gemaakt.

Wanneer U dus een van de mooie prijzen wil winnen, dan heeft U nog tot 24 februari de tijd om uw kennis ten toon te spreiden. Haal daarom het unieke deelnameformulier dat nog twee keer verschijnt inde Motorgazet van volgende week en die van de week daarop. Belg, Nederlander, maakt niet uit, als uw formulier maar op 24 februari binnen is. De poststempel geldt als bewijs.

Halen die Motorgazet met deelnameformulier.