MX World

18/02/2020 09:39 - geplaatst door Stingray

Rijders die geen BMB jaarlijkse competitievergunning hebben onderschreven, kunnen hun vergunning 1 manifestatie geldig voor een specifieke wedstrijd vooraf in orde brengen via de digitale toepassing My FMB-BMB. Dit spaart geld en tijd! Dit kan nu reeds voor bijna alle wedstrijden van de BMB sportkalender 2020 georganiseerd in België (BMB clubs).
Voor alle wedstrijden waar het mogelijk is met ‘dagvergunningen’ deel te nemen kan je deze vergunning tot op de dinsdagavond voor het evenement snel en eenvoudig regelen. In de meeste disciplines wordt een korting van 15 EUR voorzien wanneer je de vergunning 1 manifestatie vooraf via de toepassing My FMB-BMB onderschrijft en bovendien versnelt het de administratieve controles ter plaatse. Opgelet: een BMB jaarlijkse competitievergunning is meestal wel voordeliger omdat je aan meerdere wedstrijden kan deelnemen en ook verzekerd bent op training.
Hoe werkt het ? Lees verder onder Thor.

Je installeert de toepassing My FMB-BMB op je PC (laptop/desktop – windows) of Apple Macbook (andere procedure). Als je nog nooit eerder een BMB vergunning via de toepassing hebt aangevraagd, klik je op ‘Nieuwe vergunninghouder’ en vul je alle gevraagde gegevens in (eenmalig). Je ontvangt een activatiecode per e-mail om je eenmalige inschrijving te activeren. Daarna log je in met je gebruikersnaam (e-mail adres) en het door jouw gekozen wachtwoord. Je vult de nog ontbrekende gegevens verder aan en klikt dan op ‘Vraag een nieuwe vergunning’. Vervolgens klik je op ‘sportvergunning – competitie 1 manifestatie, je kiest je discipline, de wedstrijd (klik op België als je woonachtig bent in België en anders op buitenland). Je bevestigt de vergunningsaanvraag en gaat door naar betalen. Je komt op de elektronische betaalpagina van onze partner Multisafepay terecht waar je diverse betaalmogelijkheden worden aangeboden.
Als je vorig jaar reeds een vergunning (vergunning 1 manifestatie of jaarvergunning) hebt onderschreven, klik je op 'Inloggen' en vul je je e-mail adres en het door jou gekozen wachtwoord in om je vergunning aan te vragen.