MX World

21/02/2020 06:44 - geplaatst door Marcel Dirks

Voor het seizoen 2020 staan beide kleppers aan de start in een volledig nieuwe kledinglijn van MX 477 nl Four Seven Seven. Na 12 jaar Scoyco MX kledij was het tijd om een nieuwe weg in te slaan en een eigen lijn uit te brengen.  De combinatie van uitvoerig testwerk en ervaring uit het verleden resulteerde in een top product . Met een knipoog naar hun naam werd de Four Seven Seven kleding boven de doopvond gehouden. Kwaliteit, aantrekkelijk design en talrijke kleurcombinaties maken het mogelijk om iedereen uniek voor de dag te laten komen!

Klik op Thor voor meer hierover en een fotoreeks

Beide Heren kiezen voor de KTM 450cc 4 stroke motor ,waar er de voorbije weken al volop mee getraind, getest en afgesteld werd.

Cedric en Steve gaan de strijd aan bij de internationalen MX1 in de VLM  federatie die zondag van start gaat te Lommel . Wij wensen beide heren heel veel succes  en aan iedereen een sportief en blessurevrij seizoen . Team 477 wil ook alle Four Seven Seven rijders danken voor hun vertrouwen en hen een supertof crossjaar toewensen .

Ook de 477 truck trekt er vanaf zaterdag weer iedere week op uit !

Cu @ MX Season 2020 !