MX World

16/03/2020 18:20 - geplaatst door Stingray

Corona heeft de wereld in zijn greep. Of het nu zo gevaarlijk is als men laat uitschijnen, terwijl anderen het een beetje weglachen: daar komen we niet in tussen. Feit is dat alle evenementen  nergens meer zeker zijn of ze kunnen doorgaan. En daarom moet iedereen zich aanpassen. 

Ook Infront Motor Racing (voormalig MXGP.COM of nog vroeger Youthstream), de promotor van het WK Motocross moet alles hertekenen.

De MXGP van Frankrijk verhuist naar 27/28 juni 2020 in Saint-Jean d' Angely. De MXGP van Indonesië in Jakarta zal gereden worden op 31 oktober en 1 november 2020. De MXGP van Azië verhuist dan naar 7/8 november 2020 op een nog aan te duiden locatie.

Uiteraard zullen hier bakken commentaar over geleverd worden. En terecht, dat ook wel. Vergeet evenwel niet dat de promotor een bedrijf is dat zendtijd verkocht heeft voor 20 GP's aan diverse partners. Vandaar dat ze alle moeite van de wereld doen om aan het aantal GP's te geraken. Alleen, zelfs mijn agenda wordt er nu door in de war gestuurd. Nie zo erg, maar die van de teams......