MX World

15/04/2020 11:30 - geplaatst door Stingray

Jago Geerts: "Samen met enkele van mijn partners/sponsors start ik een klein project om het kinderen en hun ouders wat aangenamer te maken in deze moeilijke periode van quarantaine. Iedere week publiceer ik één of meerdere kleurplaatjes die de kinderen of hun ouders thuis kunnen afprinten.
Na het kleurwerk kunnen de kinderen de tekeningen opsturen per post of per mail.
Naast het inkleuren mogen kinderen ook eigen tekeningen of knutselwerkjes insturen per Post of er een digitale foto van maken en doorsturen per mail: Jg.crafts.drawings@gmail.com. De wedstrijd loopt tot en met 31 mei 2020. De mooiste werkjes (per leeftijd)winnen een geschenk.
Vanaf 30 april zullen regelmatig winnaressen en winnaars en zijn of haar tekeningen/knutselwerkjes worden bekend gemaakt op via mijn Facebook pagina JAGO GEERTS en mijn Instagram JAGOGEERTS193.
De hoofdprijs voor mooiste tekening/knutselwerk van alle inzendingen die ik mag ontvangen, zal beloond worden met een inkomticket voor een Grand Prix. Als extra krijgt de winnares/winnaar en zijn of haar ouders er een Meet &Greet met mij bovenop. Wie deze prijs wint zal ik op 1 juni bekend maken.
Welke Grand Prix dat zal worden is nu nog onduidelijk door het Covid-19 virus."

Kleurplaten en knutselwerk kunnen per Post opgestuurd worden: Photographic Art BVBA, Jago Geerts Crafts&Drawings, Olmsebaan 260, 2450 Meerhout
België-Belgium.

En nu ga ik proberen om de tekening er bij te zetten zodat je ze kan downloaden en afprinten.

Onder Thor!