MX World

25/04/2020 09:47 - geplaatst door Stingray

De terugkeer naar de Master Kids naar België kent ook zo zijn problemen als gevolg van de gezondheidssituatie. In principe zouden de Master Kids 2020 in Nismes, samen met een BMBM-wedstrijd, half juli gereden worden. Dat lukte dus niet, maar de organisatie verschoof naar het weekeinde van 14, 15 en 16 augustus. Gelet op de ontwikkelingen, en de uitleg van de Nationale veiligheidsraad kregen we vandaag een bericht binnen van organisator Michel Costitch. 

We geven het weer onder Thor. Michel vroeg uitdrukkelijk om te vermelden dat alles nog afhankelijk is van de ontwikkelingen van de Covid-19 crisis. Waarbij eventuele maatregelen nog zouden kunnen teruggedraaid worden. Eventuele inschrijvingsgelden zullen terugbetaald worden bij een definitiev afgelasting.

Ik geef de tekst integraal weer, gevolgd door een vrije vertaling.

Thor!

Master Kids 2020: L épreuve est maintenue au 14, 15 et 16 août 2020 prochains. Suite aux déclarations de la première ministre Belge hier soir. Les autorités provinciales et communales nous ont demandé de ne pas annuler. D' après nos sources, les déplacements à l’intérieur de l’espace Schengen seront à nouveau permis en juillet. Bien évidemment, en cas d' annulation due à un retournement de situation, nous rembourserons intégralement les engagements.

Master Kids 2020: Het evenement wordt voortgezet op 14, 15 en 16 augustus 2020. Dit naar aanleiding van de verklaringen van de Belgische premier gisteravond. Provinciale en gemeentelijke autoriteiten hebben ons verzocht om de organisatie niet te annuleren. Volgens onze bronnen is reizen in het Schengengebied in juli weer toegestaan. Vanzelfsprekend betalen wij bij een eventuele definitieve annulering door een ommekeer de inschrijvingsgelden volledig terug.

Meer info: website Master Kids 2020