MX World

08/05/2020 15:49 - geplaatst door Stingray

De stroomversnelling is daar. Na Lille en Genk opent ook het Honda Park in Olmen zijn deuren om te trainen. De VMBB heeft daar zijn schouders onder gezet. Vanaf volgende week kan er op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag getraind worden tussen 13.00 en 17.00 uur. 

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan software op de site van de VMBB, waarmee men kan inschrijven voor de trainingen. Per dag kunnen er 2 groepen van 20 rijders ieder inschrijven. De applicatie zal vermoedelijk vanaf zaterdagvoormiddag 9 mei online zijn op DEZE website..

De jeugdbaan zal NIET beschikbaar zijn. Er kan enkel op het groot parcours gereden worden. 

Opgelet: op dinsdag is er één aparte groep voorzien voor maximaal 20 GP-rijders. Indien deze groep niet volzet is KAN er aangevuld worden met ervaren rijders.

Wie zich op de VMBB-website inschrijft krijgt eerst een ontvangstbevestiging, later gevolgd door een mail met alle nodige gegevens. Deze laatste mail moet afgedrukt worden en mee gebracht naar de omloop. Het is uw toegangsbewijs.

De kostprijs voor een sessie bedraagt 25 €. Verder blijven alle maatregelen van het protocol dat elke crosser ondertussen van buiten kent, van toepassing (afstandsregels, één begeleider enz....).

Zo, we staan alweer een stap verder.