MX World

09/05/2020 12:29 - geplaatst door Stingray

Bericht van de VMBB met betrekking tot het trainen in Lommel:

Omwille van de Corona maatregelen is het Hondapark door VMBB afgehuurd voor een aantal weken. Alle rijders die wensen te komen rijden zijn welkom, dus zowel hobbyrijders, competitierijders en EK/WK rijders. Dit vanaf 85cc (85cc rijders dienen wel genoeg vaardigheden te beschikken om op groot circuit te rijden tesamen met andere rijders). Om alles in goede banen te leiden dient iedereen zich op voorhand in te schrijven via onderstaande links.
Alles zal verlopen via het “Corona protocol”.

Maximaal 40 piloten zullen per namiddag kunnen inschrijven. Elke rijder kan slechts 1x per week inschrijven. Het 50,65,85cc circuit kan omwille van organisatorische redenen niet open zijn.

Na inschrijving krijg je bevestiging van registratie. Je krijgt ook nog een document in je mailbox met al jouw gegevens alsook de timeslots wanneer je mag rijden. Dit dien je te ondertekenen met gelezen en goedgekeurd en mee te brengen naar het circuit. De groepsindeling zal door VMBB bepaald worden.

Let op: De poorten van de parking zijn open van 12u00 tot 12u45, daarna gaan deze onherroepelijk dicht.

Meer info en de site waarop je kan inschrijven? HIER klikken.