MX World

16/05/2020 13:20 - geplaatst door Stingray

Op een via Skype georganiseerde bestuursvergadering besliste het IMBA-betuur om alle wedstrijden van het europees kampioenschap te annuleren. Eerder waren er al een aantal wedstrijden afgealst, en met de huidige vooruitzichten besloot IMBA omĀ  alle proeven te schrappen.

Onder Thor de (Engelstalige) berichtgeving van IMBA. Voorzitter is de Belg Benoit Malta.14/05/2020 Cancellation of the IMBA European Championship 202
Dear sports fans, the IMBA board of directors has today in its board meeting, via Skype, made the decision to cancel the IMBA European Championship for 2020. All cancelled events and also those that still have to be cancelled because no major events are allowed until 31.08.2020 show us that a regular European Championship would not be possible anymore. We hope that the federations can perhaps still make one or the other national event until the end of the year. We hope to be able to please you all again in 2021 with a nice IMBA European Championship and wish you all the best.

Stay healthy, everybody.

The IMBA Board