MX World

10/06/2020 10:29 - geplaatst door Stingray

Heftig nieuws gisteren toen we vernamen dat Jorge Prado zijn sleutelbeen brak op training. Dat gebeurde op het Hoda Park in Olmen. Jorge werd overgebracht naar Herentals waar hij geopereerd werd door Dr. T. Claes. Maar gisteravond vernamen we al vanuit zijn kring dat hij wellicht vandaag al naar huis mag.

Prado: "Een nieuwe blessure is teleurstellend. De operatie is prima verlopen. Hoe het gebuerde? Ik  nam een snelle bocht met voor mij een ander rijder. Ik beoordeelde mijn rijlijn verkeerd en de voorkant brak uit. Ik vloog over het stuur. Ik dacht eerst dat ik niks gebroken had, maar na een half uur bleek er toch iets fout te zijn. Afijn het is zo, maar ik   te kunnen trainen na een week en over eenw eek of drie terug op de motor te zitten."