MX World

11/06/2020 11:23 - geplaatst door Stingray

In de vierde race op de baan in Salt Lake City wipt Cooper Webb over Ken Roczen naar de tweede plaats. Hij won de race en loopt een paar punten in op Eli Tomac die derde werd achter Zach Osborne.

In de 250 West Coast draait het om de titel tussen Austin Forkner en Dylan Ferrandis. Met Justin Cooper die gisteren pas vierde werd als mogelijke derde hond. Forkner won voor Ferrandis en Cameron Macadoo, een rijder uit Indiana die gisteren zijn beste resultaat realiseerde.

Highlights 450: HIER.

Highlights 250: HIER.

Meer onder Thor.Holeshot voor Cooper en Osborne, met Blake Baggett die zich ook kwam aanmelden en zelfs even over Osborne schoof. Osborne herpakte zich heroverde zijn derde plaats en na een kwartier racen wees hij Roczen terug. Die moest ook passen voor De van heel ver teruggekeerde Tomac die per slot van rekening ook de derde plaats afsnoepte van Baggett.

Forkner, Justin Cooper en Macadoo gingen de finish over als de drie besten uit de eerste ronde, met Ferrandis op de loer. Macadoo, en een ronde later ook Ferrandis, schoven over Cooper naar twee en drie.  Ferrandis begreep dat zijn leidersplaats op het spel stond en spurtte naar de tweede plaats zodat hij alsnog 10 punten voorsprong telt op Forkner.