MX World

16/06/2020 09:49 - geplaatst door Stingray

In de motorcross op lange termijn werken is een risico durven nemen. Bij KTM durven en doen ze dat. Zo mocht de Oostenrijker René Hofer afgelopen dagen een tweejaarscontract tekenen voor het fabrieksteam van KTM. Hij zal deel uitmaken tot eind 2022.

Hofer is al een tijdje bij KTM en debuteerde dit seizoen in de MX2-klasse. Niet onopgemerkt want in Matterley BAsin werd hij tweede in de slotreeks en vijfde in de eindstand. Ook inValkenswaard kwam er een vierde plaats uit de bus in de eerste reeks.

Comments? Verder doen onder Thor.

Hofer: " Ik ben nu een tiental jaren bij KTM en iedere keer als ik er kom ervaar ik dat als de juiste plaats. Het is mijne eerste jaar in het fabrieksteam. Maar het voelt aan als thuis. Het is een plezier om  er te mogenw erken en tijd  door te brengen met de mannen om ons doel te bereiken. Ik ben zere opgetogen over wat de twee volgende jaren kunnen brengen. Ik ga van elke minuut genieten. Natuurlijk ga ik proberen om maximaal te presteren zoals iedereen in het team. Samenwerken met een Oostenrijks team als Oostenrijker kan ok een positieve invloed hebben op de Oostenrijkse motorsport."

Robert Jonas KTM: "René werd onder een microscoop gevolgd. We waren echt verbaasd hoe hij evolueerde in de wintertraining en voorbereidin en vooral hoe hij zich snel aanpaste aan de snelheid van de MX2. Nadat hij vorig jaar via wildcards mocht kennis maken kon hij al ervaren wat van hem verwacht werd als fabrieks rijder. Hij maakt progressie en we zijn blij dat met hem te mogen beleven."