MX World

01/07/2020 18:38 - geplaatst door Stingray

Om alle verwarring uit te sluiten werd er over-en-weer contact gezocht met VLM/JMS. Zoals de zaken er nu voor staan ligt er een ontwerp kalender klaar te beginnen vanaf 2 augustus 2020. Bij VLM zijn ze druk bezig om die kalender met eventueel nog bijkomende wedstrijden te finaliseren. Bovendien wordt ook gewerkt aan een tool want voorinschrijving zal verplicht worden en ook de toeschouwers zullen zich moeten aanpassen. Maar dat is informatie die nog moet uitgewerkt worden.

Onder Thor alvast de ontwerp kalender

2 augustus: Tessenderlo

9 augustus: Lommel

16 augustus: Rijkevorsel

23 augustus: Kampenhout

30 Augustus: Paal-Beringen

6 september: Lummen

13 september: Houtvenne

20 september: Broechem

27 september: Reet

4 oktober: Olmen

11 oktober: Sint-Huibrechts-Lille

Zoals gezegd wordt er momenteel onderzocht om tot minstens half november te kunnen rijden.