MX World

03/07/2020 11:23 - geplaatst door Stingray

Sedert de beslissing genomen door de federaties n.a.v. de Corona-pandemie en de daaraan verbonden gevolgen m.b.t; onze organisaties is de piloten de mogelijkheid geboden om aan een zeer gunstig tarief zich voor de rest van het jaar 2020 te verzekeren in Persoonlijke Ongevallen en Burgerrechterlijke Aansprakelijkheid op trainingen. Deze mogelijkheid tot aanschaf van trainingsvergunning loopt tot ten laatste 15 juli 2020. Na deze datum is het NIET meer mogelijk deze aan te schaffen en zullen de secretariaten gesloten zijn van 16/07/2020 tot en met 15/08/2020. Betalingen na deze datum worden teruggestort. Wij bereiden ons nu al voor op het seizoen 2021 waarvan we in de loop van de komende dagen verdere info laten verschijnen via onze nieuwsbrieven en de website. Wij wensen u allen alvast een deugddoende vakantie en kijken met volle moed uit naar een nieuw, succesvol seizoen 2021. Hou het veilig en gezond in deze nog steeds uitzonderlijke tijd. Namens VJMO-MCLB.