MX World

05/07/2020 18:05 - geplaatst door Stingray

Tweede wedstrijd op rij in het Tsjechische Kaplice. Dit keer kon de MX1 wel twee reeksen rijden, nadat er vorig week een werd geannuleerd wegens te laat en geen dokters present. We kregen wel twee keer dezelfde top vier. Dat maakte dat Arminas Jasikonis dit keer won voor Max Nagl, Pascal Rauchenecker en Vaclav Kovar. Want ze reden beide keren 1-2-3-4.  Jaromir Romancik, landgenoot van de thuisrijder Kovar werd vijfde en Greg Smets finishte op de twaalfde plaats.

In de MX2 draaide Jago Geerts de rollen om en hij versloeg Tom Vialle, de winnaar van vorige week, twee keer op rij. Richard Sykina,  en de twee Oostenrijkers Michael Sandner en René Hofer verdeelden de overige top vijf plaatsen. Liam Everts en Nathan Renkens werden respectievelijk tiende en veertiende.

Dankzij Hans Corvers hebben we wat beelden (HIER KLIKKEN) en de foto is van Art Of Motorcross.